Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!
Followers

onsdag 3. april 2013

Nye rokker!

Jeg har fått meg to nye rokker! Begge er Nederlandske modeller fra 70-80 tallet. En Moswolt Hammer M1 og en Bea Classic. Planen var å beholde den jeg likte jeg best og videreselge den andre, siden jeg jo har en stor og flott rokk hjemme pluss en liten Babe rokk. Jeg har aldri blitt helt komfortabel med Babe rokken, og den store er ikke noen reiserokk. Så derfor ville jeg bytte ut Babe'n. Men nå som jeg har prøvd begge tror jeg faktisk jeg beholder begge og selger de to som står hjemme! Disse passer min spinnerytme mye bedre og jeg kan bruke de mer sammen, noe som gir flere muligheter. Jeg skal prøve litt mer når jeg kommer hjem og har alle der, men der har kommet mye ull på begge rokkene siden jeg fikk dem ;)

Det betyr at jeg har en Babe Fiberstarter til salgs, men den skal males ferdig først, da den ble offer for et mislykket maleprosjekt tidligere. Bilder kommer når den er klar! Jeg kommer til å selge den for 650 kr eller høystbydende. Hvis du vil ha den som den er nå og eventuelt male den selv er 450 kr nok. SOLGT!

Den andre rokken er da min store, flotte Hardangerrokk! Denne ble laget for ca 5 år siden og tatt i bruk første gang av meg, for 2 år siden. Bilder av denne kan sees her! Rokken er flott å spinne på, så jeg er enda ikke 100% sikker på om jeg skal selge den. Må prøve de nye og denne på samme dag først og prøve ut litt flere garntykkelser på de nye. Men hvis denne blir solgt ber jeg om 4000kr eller høystbydende. Dette er en unik rokk! Det er altså lov til å komme med bud på denne!

Så, til bildene av de nye rokkene mine! Dette er altså de jeg ikke skal selge, med mindre jeg ombestemmer meg når jeg kommer hjem. Men det tror jeg nok ikke. Ikke supre bilder enda, men her er de. Hentet fra Instagram, hvor jeg har et så originalt navn som kristinejorskogen, hvis noen ønsker å følge meg :)

Moswolt Hammer M1

 100 gram! Store spoler ;)

Bea Classic

My two new spinning wheels from Holland! The Moswolt Hammer M1 and the Bea Classic. Love them to bits, and it seems I might end up selling my big, Norwegian wheel instead of one of these, like the plan was.
4 kommentarer:

 1. Hei :) hvilken er det du skal selge for 450 umalt? Hvor bor du? :) Er interessert....

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!

   Den til 450kr er nok allerede solgt, da jeg har to som har sagt de vil ha den. Den er ikke avbildet, da jeg ikke er hjemme.

   Slett
 2. Heisan
  Jeg kan være int i hardangerrokken din om du fortsatt er int å selge den?
  Hvor i landet holder du til?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Den skal fortsatt selges :) Jeg bor på Gjøvik.

   Slett