Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!
Followers

torsdag 11. april 2013

Nexus, fiberet med smertelindrende og helsefremmende effekt.

 
Har kardet sammen og spunnet to Nexus fiber garn den siste måneden. Det første garnet ble plutselig solgt, så derfor ble det et til, siden jeg skulle bruke garnet til gave til mamma. Hun har fibromyalgi og mye smerter, og er avhengig av Nexus produkter for å lindre smertene. Og det er også to kardeflak klare til å spinnes! Det ene på bestilling fra hun som kjøpte det første garnet og det andre til meg. Nexus fiber er et helsefiber som bl.a. har smertelindrende effekt. Jeg hadde null tro på dette da mamma ga meg mine første Nexus produkter som tenåring, men jeg har uten tvil mye mindre smerter når jeg bruker disse produktene. Og når fiberet blandes med ull har jeg erfart at det gir ekstra effekt pga den ekstra varmen som ulla gir. Les mer om Nexus her:

Jeg kan spinne dette garnet på bestilling, farger etter ønske. Men Nexus fiberet kan jeg ikke farge, så velg i så fall farger med omhu, siden den er hvit :) Minstepris på Nexus garn er 800 kr, siden 10 gram Nexus fiber koster 400 kr i seg selv. Hvert nøste vil inneholde 10 gram Nexus fiber, eller mer om ønskelig. Jeg kan også strikke pulsvarmere, skjerf, hals etc av Nexus garn for tillegg i prisen, hvis du ikke strikker eller hekler selv. Ta kontakt i så fall!

Fikk ikke tatt et bra bilde det første garnet, siden jeg ikke hadde planlagt å selge det. Men har et par bilder fra prosessen. 
 

Garn nummer to og flere bilder av de ferdige tingene! Pulsvarmere og hals til mamma. Takk til svigersøster som var modell for meg :D


Yarns made from Nexus fiber and various types of wool and silk. Click the link for info about Nexus fiber! It's a fiber that has a lot of health effects and it relieves pain. Choker and cuffs made for my mom on her 50th birthday. Thanks to my sister in law for modeling! :)
0 kommentarer:

Legg inn en kommentar