Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!
Followers

onsdag 20. april 2011

Hello Kitty bukse

Jeg jobber for tiden med en oppskrift på Hello Kitty bukse! Jeg håper å ha den ferdig i løpet av 1-2 uker da jeg naturligvis vil ha et bilde av buksa med oppskriften og det er andre prosjekter jeg også må ha ferdig.
Denne oppskriften vil bli mulig å kjøpe når den er ferdig, og kommer med andre ord ikke til å bli lagt ut i bloggen på samme måte som mine forrige oppskrifter.  Men jeg trenger noen til å prøve strikke buksen for meg så jeg får beskjed om eventuelle feil e.l.! Oppskriften vil bli skrevet på samme måte som de andre oppskriftene mine, så jeg håper at mange kan klare å følge den, både nybegynnere og veteraner! ;)

Hvis du vil være teststrikker så gi meg beskjed, så vil jeg sende deg oppskriften når den er ferdig! Jeg gir beskjed når jeg fått nok til å strikke :)I am currently working on the pattern for Hello Kitty pants! I hope to have it finished in 1-2 weeks, as I want a picture of the pants with the pattern and I also have other projects to finish.
This pattern will be put up for sale, this does of course mean it will not be added to the blog like the other patterns. However, I do need some testknitters to make sure the pattern is good! I will write it in the same way as my monsterpants pattern, hoping this means that most people will be able to follow it, both beginners and the more advanced! :)

If you want to be a test knitter, please let me know and I will send you the pattern once it is finished! I will let you all know when I have enough test knitters.

10 kommentarer:

 1. Tusen takk for award. Jeg ble nesten rørt, så hyggelig. Koselig blogg hos deg også.
  God påske til deg og dine.
  Klem!

  SvarSlett
 2. Jeg vil GJERNE være teststrikker :) Allerede kjøpt inn garn og små planlagt hello kitty bukse i gave :) Mailen min er rouge_87@hotmail.com

  SvarSlett
 3. Oj! Så spennende!!
  Jeg melder meg også som teststrikker! Hadde vært supermorsomt!
  Men regner med at jeg må stille meg i kø ;)
  Mail meg gjerne på ej_lund2@hotmail.com om det blir aktuelt :)

  SvarSlett
 4. Jeg kan også melde meg til å teststrikke denne buksa, litt avhengig hvilken str du vil ha :)
  Mail: silje-k_84 (at) hotmail.com

  SvarSlett
 5. Kan også prøve å strikke denne buksa dersom du trenger flere strikkere. Oppussinga snart ferdig, så da får jeg gjort håndarbeid igjen...:)

  SvarSlett
 6. jeg sender dere alle en mail når oppskriften er ferdig, men regner med det blir enda en uke til jeg har den klar da jeg må få tid til å strikke buksa ferdig også ;) Jeg hadde tenkt 3 teststrikkere, og vil prioritere de som kan strikke den med en gang siden jeg venter med å publisere oppskriften til jeg har fått tilbakemelding!

  Det er naturligvis ikke en oppskrift dere kan dele med andre siden denne skal være for salg. Men det regner jeg med dere alle forstod!

  Veldig koselig at dere alle vil strikke! Det setter jeg stor pris på :)

  SvarSlett
 7. Jeg vil gjerne være test strikker.

  Har to jenter som elsker hello kitty. Nybegynner hvis du trenger en sånn en også..

  SvarSlett
 8. vil gjerne ha oppskrifta =)

  SvarSlett
 9. Jeg vil gjerne også være teststrikker! kjerstinwilhelmsen@hotmail.com

  SvarSlett
 10. Hei. Hva koster det å få oppskriften på Hello Kitty buksen?

  SvarSlett