Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!
Followers

tirsdag 12. april 2011

De siste prosjektene

Nå er det lenge siden jeg har postet noen prosjekter! Vel, det har blitt noen siden sist ;) Så her kommer de! 

La oss starte med spinne prosjektene:

The Thylacine fiber, en tråd BFL i Old Beach og en tråd Alpakka/Merino i Mr.Thylacine. De to store nøstene er totalt 168 gram, 245 meter og 11 WPI. Det lille nøstet med Mr.Thylacine er 24 gram, resten mangler jeg foreløpig.En tråd Alpakka fiber og en tråd Nexus fiber (Artikkel om Nexus produkter i Mat og Helse). Farget etter at garnet ble spunnet, men Nexus fiberet tok ikke noe farge og det resulterte i noe som ligner et raggegarn. Men det gjør ingenting. 48 gram, 137 meter, 14 WPI.
Er underveis til å bli håndleddsvarmere til mamma! Hun er avhengig av å ha på Vivitex håndleddene sine hver dag, men de er slitte og stygge, ganske fillete, pluss at de ligner støttebandasjer. Så da måtte jeg finne på noe annet til henne! Kan hende det blir et par med bomull eller silke i stedet for alpakka etterhvert også.


Og sist, men ikke minst; Merino i en av mine egne farger, Glory of the Horde! Spunnet til ei dame i USA og er allerede på vei dit! Utrolig deilig og mykt og merinoen var herlig å spinne! Har hørt merino var vanskelig, men dette var jo bare kjempefint. Blir garantert mer merino spinning herfra!
114 gram, 325 meter, 11-12 WPI.

Og strikkeprosjektene!

Resten av garnet fra Harunien min ble til dette lille skjerfet! Det kan brukes på forskjellige måter og av både voksne og barn. Det er kun Yasmine som har brukt det foreløpig, helt perfekt for henne å ha i halsen på litt kalde dager!

Håndleddsvarmerene til mamma av Nexus/Alpakka garnet! De ble utrolig myke og mamma er kjempefornøyd! :)

These are all my latest projects! Some handspuns and some knitting projects! The blue yarn is Thylacine fiber, Alpaca/merino plyed with BFL. The blue and white is Alpaca plyed with Nexus fiber. The orange is my own Glory of the horde! colorway on merino wool. Super soft!
The little scarf is mainly for my daughter, knit with the leftovers from my Haruni shawl. But it can be used by all ages and in different ways.
The wristwarmers is from the Alpaca/Nexus yarn for my mum :) She loves them!
You can find more details in English on my Ravelry page!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar