Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!
Followers

lørdag 18. mai 2013

Planer

Siden jeg ikke strikker og spinner i superfart så tenkte jeg at jeg skal holde litt liv i bloggen ved å vise frem oppskrifter jeg har lyst til eller har planer om å strikke. I tillegg til mulig garn for prosjektet! For jeg synes bloggen min er litt for stille! Så da starter jeg med det siste prosjektet jeg har planlagt! 

Jeg kom tilfeldigvis over Wollmeise oppdateringen i går morges, og det var DK! Og det har jeg jo ikke prøvd enda. Så da falt valget på Frühling og Erbse. Jeg hadde veldig lyst på en mørk Neptun og en Dunkle Kirsche, men siden jeg brukte så lang tid på å vurdere om jeg skulle ha noe ble de borte gitt! Jeg ville nemlig ikke impuls kjøpe totalt, jeg ville finne et prosjekt først. Og valget falt på denne! Jeg tror dette er en topp som er utrolig stilig under en kort jakke eller bolero. Frühling som hovedfarge og Erbse som striper. Coral heter toppen og er designet av Helga Isager. Oppskriften finnes på Ravelry.
Foto: naganasu på Flickr


Og her er fargene jeg skal bruke. Disse bildene er riktignok av Twin, men det er de mest representative for selve fargen.

Foto: Yarnissima

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar