Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!




Followers

tirsdag 12. februar 2013

De siste håndspunnede

Jeg har ikke spunnet så mye de siste 2 årene egentlig, men litt blir det jo! Og her er produksjonen de siste månedene. 

Ble ferdig med det andre nøstet med entrådet Falkland fra Rogue Adventures.  Lurer på om jeg skrev Polwarth sist gang, men det er altså Falkland :) 


Jeg har også fått spunnet opp enda en av mine første fargeprosjekter! Denne kalte jeg Daisy og det er 100% merino. Syntes fargene var veldig jentete, så det ble tvunnet med gullgarn, verdig ei lita prinsesse :)


 Og mitt siste prosjekt, og favoritten! Kasjmir og Muga silke fra Lucky Cat Craft. Det er blandet 50/50, jeg kardet det 3 ganger på en Ashford fin kardemaskin. Men blandingen kan også kjøpes ferdig som tops :) Naturlige farger, fantastisk mykt og herlig! Denne er 60 gram og 173 meter, omtrent babyull tykkelse.


My latest handspun yarns! Single ply Falkland, Merino plied with gold yarn and an amazing cashmere/muga silk blend.


4 kommentarer:

  1. Så nydelige garn du har laget, likte spessiellt det med gulltråd. Du er altså så heldig som kan spinne eget garn, så utrolig gøy :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk! :) Ja, det er gøy å lage eget! Du må lære deg det vet du ;)

      Slett
  2. Så flotte farger! Knallfine. Må være gøy å lage og farge selv. Da får du det slik du vil ha det. Selger du garn og?

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk! Ja, det er kjempe gøy! :) Jeg selger også litt håndspunnet og håndfarget. Er det noe spesielt du tenkte på?

      Slett