Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!
Followers

onsdag 17. oktober 2012

Høststemning

I forbindelse med en blogg utfordring har jeg nå tatt noen bilder som viser hva høststemning er for meg!
Nemlig strikketøy, sjokoladekaffe, frukt fra hagen og deilige, varme lammeskinn! Varme er en stor del av hva høsten er for meg, nemlig å være inne i varmen og kose seg ;)

Blogg utfordringen holdes av Tips og Inspirasjon til Hjemmet, og hvis du ikke allerede kjenner til dem burde du virkelig ta turen innom! Både i bloggen og på facebook

Premien er en fantastisk lekker Assistent kjøkkenmaskin sponset av Multitrend! 
Er den ikke lekker? Den kommer i mange forskjellige farger!

I tillegg er det en "trøstepremie", et gavekort på 1000kr!
Multitrend fortjener en titt! Sjekk ut butikken og facebook siden dems!


Jeg valgte å dekorere sånn som jeg normalt sett ville gjort, nemlig på lavbudsjett! Man trenger ikke masse penger for å gjøre det koselig. Putene og lammeskinnene ble i sin tid kjøpt på Netthandelen.no for en slikk og ingenting og har blitt brukt masse de siste årene. Skålen med frukt er fra Nederland, den fikk vi i gave. Kurven med strikketøy er fra IKEA og koppen min kjøpte jeg på salg i en koselig butikk i Harstad for mange år siden. Den nydelig, gamle vasen er jeg ganske sikker på at ble kjøpt på loppemarked for lenge, lenge siden.
Men så er det et par dyrere ting med da, for noe har man jo alltids som man brukte litt ekstra på. Pandateppet er av lamaskinn og ble kjøpt i Harstad samme året som koppen, på en russisk bod nede på torget. Jeg ønsket meg det i bursdagsgave og jammen fikk jeg det og ;)
Og så er det såklart garnet da. Der går jeg ikke lavbudsjett! I dag går det i Wollmeise og Madeline tosh.


Helt til slutt så må jeg nesten legge til disse utebildene, for hva er vel mer høststemning enn å være med mine skjønne små på lek i høstværet! 0 kommentarer:

Legg inn en kommentar