Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!
Followers

søndag 2. september 2012

Litt av hvert!

Her har det blitt litt av hvert siden sist! Smokkelenker, kosekluter, smykke... Men det har vært ferietid og like etterpå flyttet vi til Gjøvik. Så produksjonen er ikke på topp! 
I tillegg er jeg som noen vet på slankern, og det tar opp en del tid det og! Siden 03. mai i år har jeg gått ned 19,5 kg og mistet totalt 96,5 cm rundt om på kroppen, og er nå halvveis til målet mitt! :) Så det er verdt det.

Håndspunnet garn som er tiltenkt en Oslo anorakk til Cassandra. Ikke 100% fornøyd da det ble litt mye tvist i det, men elsker fargene :) 100% mixed BFL i fargen Loud & Proud fra Play at life fiber arts.


Et lite utvalg av smokkelenkene. 
Obs! Av sikkerhetsmessige årsaker lager jeg ikke lenger smokkelenkene med hjerte på clipsen. Men jeg kan lage med hjerteclips i metall for et tillegg på 5 kr. 


Vognpynt!

To av koseklutene. Den øverste er til salgs, i tillegg ligger det en til jente i butikken min på Epla.

 Hemmelig venn gave! Vi hadde en runde meg "Hemmelig hjemmelaga venn" på terminforumet mitt, og dette var gaven jeg sendte fra meg. Bedre bilder av kjolen og skoene nedenfor. Cassandra er modell for meg :)Bursdagsgave til venninna mi! Sydd putetrekk og strøket på et bilde jeg laget i Photoscape og printet på strykepapir. Denne ble godt motatt, og mormoren skal få en også så fort flyttestyret har roet seg :)

 Kjede til Nina, eller Queen Nina som vi kaller henne internt ;) Dette var en bursdagsgave, laget i anledning landstreffet vi hadde for januar babyene våre, som ble holdt hovedsakelig hos Nina og var like etter bursdagen hennes.
2 kommentarer:

 1. Oj..... det må jeg si, her har det blitt produsert :) Jeg synes garnet så kjempefint ut, liker tvisten jeg :)

  Den gaven skulle man fått, var skikkelig fin kjole, og ser ut som gode makroner :)

  Fin søndag til deg :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Ja, har jo blitt litt ;) Går sjeldent lange tida mellom prosjektene. Men så er det lenge siden jeg blogget da :)

  Gaven ble veldig godt motatt også! Og mottakeren var veldig fin i den :)

  Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett