Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!
Followers

mandag 6. februar 2012

Litt diverse, samt mulighet for ordre!


Her er det jeg har laget siden forrige innlegg! Vil samtidig benytte muligheten til å gi beskjed om at jeg skal ta på meg noen strikke/hekle oppdrag nå, for å få dekt en regning på bilen. Så ta kontakt om du vil ha noe, og hvis du har en spesiell oppskrift du ønsker må du sende ved link e.l. til den, så jeg ser hva det er. Jeg tar kun på meg et begrenset antall oppdrag, så hvis det kommer inn mange forespørsler gjelder førstemann til mølla.

Men før jeg viser frem det siste håndarbeidet vil jeg dele et bilde av vårt nyeste familiemedlem, som ble født 09.januar 2012. Bildet ble tatt et par dager etter vi kom hjem fra sykehuset. Navnet hennes er Cassandra, og hun var 4370 gram og 54 cm ved fødsel, en uke før termin! 
Lille bolla vår <3 Storesøster er veldig stolt :)

Så over til håndarbeidet!

Selvkomponert sovepose/kjole i Drops Angora Tweed og Drops Classic Alpaca. Ca str 0-6 måneder som sovepose og 2-3 år som kjole. Brukes hver natt, men har glemt å ta bilde av den på Cassandra.

Topp til meg selv strikket i Wollmeise Lace-garn i Versuchkaninchen 1. Strikket med dobbelt tråd, delvis improvisert og delvis kombinasjon av forskjellige oppskrifter. Størrelse XL.

Hals og lue til meg selv, strikket i Madeline Tosh Vintage og DK, i fargene Tart og Warm maize. Elsker disse <3 Oppskriftene finner du på Ravelry her:

Kitty votter til Yasmine's venninne i julegave! Bunnoppskriften jeg brukte var fra Pickles sitt Lekeplass sett. Dessverre synes jeg de ble ganske små! Heldigvis passe til hun som fikk dem. Strikket i babyull.

Nyfødt sett med bleiebukse og bamselue! Heklet i Artic ullgarn.

Heklet ullteppe til Cassandra! Litt diverse garn.
Oppskriften finnes her: Rainbow ripple baby blanket

Og sist, men ikke minst: Uglelue til Yasmine! :) Heklet i Gjestal Rosendahl og Artic.
Oppskriften finner du her: Woolly owl hat

Here is all my latest projects and our newest family member :) Also a note that I am taking on a few custom orders right now.

5 kommentarer:

 1. Så fin lita jente, ja begge to selvsakt :) Gratulerer :) Den kjolesoveposen var lur du, skikkelig bra. Nesten synd jeg ikke har baby mere.
  God helg til deg :)

  SvarSlett
 2. søte jenter du har:) den soveposen, hvor har du funnet den oppskriften?? utrolig stilig :) så må jeg jo si du har en utrolig flott blogg:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk begge to! :)
  Den soveposen har jeg strikket fra hodet, bare funnet på underveis. Men vurderer å strikke en til og skrive ned oppskriften, så kan hende jeg gjør det snart :)

  SvarSlett
 4. Heisann! Likte veldi godt bleiebuksen du har heklet :) Har du oppskriften til den?

  SvarSlett
 5. Hei!

  Tusen takk for det :) Oppskriften er denne, men har som du ser gjort noen endringer på den:
  http://www.poshpatterns.com/product/diaper-cover-crochet-pattern-easy-soaker-sizes-newborn-18-mo?tid=7

  SvarSlett