Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!
Followers

tirsdag 1. november 2011

Småstrikk til jentene

Har hatt et par halvgode uker uten alt for mye nakkevondt, og har benyttet anledningen til å strikke! Det har blitt to jakker til lillesøster i magen og en Kitty lue til storesøster!

Voksejakke fra Nøstebarn, strikket i Drops Alpaca. Størrelse 0-1 år. Jeg innbilte meg at det var denne jeg hadde sett på bilde av en nyfødt jente, men det var visst den nesten helt like jakken fra Myk start. Så denne blir lagt på vent, for den er for stor til en nyfødt!


Lazy Daisy babyjakke fra Pickles, strikket i Drops Alpaca. Størrelse nyfødt. Strikket denne for å ha sammen med hentesettet Yasmine hadde på seg. Lillesøster må ha jakke i januar! Strikket også på øreklaffer på lua, så den er mer vinterlig :)


Hele settet.


Og Kitty lua til Yasmine! Etter egen oppskrift naturligvis. Strikket med Dale Free Style i størrelse 1-3 år. Denne er en stor suksess, hun vil ha den på hele dagen! :)
My latest knitting projects! "Voksejakke" from Nøstebarn, Lazy Daisy baby jacket from Pickles and Kitty hat from my own pattern!


4 kommentarer:

 1. Hei!
  Så utrolig mye fint du strikker, misunnelig!
  Kunne jeg fått oppsrift på Kitty buksen og Kitty luen? Eposten min er: connienorbeck@hotmail.com. Jeg har ikke paypal-konto, så vil gjerne betale rett til deg.

  Syns det var fryktelig vanskelig å få kommentert her på bloggen din, da jeg ikke har noen av de kontoene som kreves for at jeg skal kommentere. Så måtte logge meg inn gjennom mammas hundeklubb for å få lagt inn. Vil du derfor kontakte meg på mail videre, da jeg syns det blir vanskelig her inne. På forhånd takk!

  Mvh Connie Norbeck

  SvarSlett
 2. Å så mye fint du har strikket!!

  SvarSlett
 3. Vokse jakke er bare så deilig! Den blir nok til stor glede:-) Jakken suplerte hentesettet så søtt!! Stilige farger du har laget i:-)

  SvarSlett
 4. Tusen takk alle sammen! :) Bare 2 måneder igjen til lillesøster kommer nå, og hentesettet kan tas i bruk :) Da kommer det naturligvis et bilde på bloggen!

  SvarSlett