Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!
Followers

tirsdag 7. juni 2011

Prematur strikk!

Da er første levering med prematur strikk unnagjort på Lillehammer sykehus! Det var ikke så mye jeg fikk inn på første innsamling, men det ble da en halv bærepose likevel takket være flinke strikkere! :) Vi var fire stykker som strikket denne gangen, og de ansatte på nyfødt intensiv avdelingen ble virkelig rørt og utrolig glade for at vi kom med strikketøy til dem! 
Neste levering vil skje i september/oktober, avhengig av hvor mye som kommer inn. Jeg håper det blir flere som strikker for Lillehammer denne runden så de får en god mengde til alle de små neste gang! Alle monner drar og alt er hjertelig velkommen! :)

Her er facebook gruppen for Lillehammer prosjektet: 

Og her er bilde av det som ble levert! 8 tepper, 8 luer og 5 par sokker! Takk for flott innsats damer!


This is what was delivered at the first round of knitting for the premature at my local hospital. I hope to show you even more from the next round! :)

2 kommentarer:

  1. Kunne jeg fått antall masker/str o.l. på prematurteppene du har strikket? Trenger å strikke tepper til settene jeg skal levere på Ullevaal :)

    SvarSlett