Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!




Followers

fredag 30. april 2010

Hello kitty

Da har jeg strikket en Hello kitty lue til ei lita jente i USA som nettopp har fått konstantert kreft.  Hun er bare 3 år gammel og skal gjennom 25 uker med cellegift. jeg vet ikke hvem de er, men jeg leste et innlegg fra moren hennes at hun ønsket seg hello kitty lue til å ha på når hun mister håret, så jeg har strikket en liten lue til henne! Den er nå på vei til dem i posten sammen med en liten hello kitty baby dukke :) Jeg håper hun får brukt den helt til den er for liten.

Edit: Nederst er det nå bilde av jenta som har motatt lua si! Hun klarer ikke å smile ordentlig pga såret etter operasjonen, men hun ble veldig glad for både lua og den lille hello kitty dukken jeg sendte :)



Og her er bilde av jenta som fikk lua! Dette er like etter operasjonen hennes i juni 2010.


Og her er et bilde fra februar 2011! Lua kommer godt med og jenta har det veldig fint! Håper alle vil krysse fingrene for at det fortsetter sånn for henne! :)




tirsdag 27. april 2010

Rosa igjen

Da ble det en bukse til som er ferdig. Denne er i str 2-3år og er en variasjon av den tidligere sukkersøte, men med farger jeg klarer å få tak i! La til en heklekant rundt hjertet på denne og ble veldig fornøyd med det. Den har også fått større tenner pga litt større munn, men vet ikke hvor fornøyd jeg ble med det. Synes øynene ble så små i forhold selv om de er tilpasset størrelsen på buksa. Største buksa jeg har strikket hittil :)

søndag 25. april 2010

Faerytale håndleddsvarmere

Da har jeg tatt meg tid til et lite strikke prosjekt til meg selv. Kunne ikke motstå det herlige håndmalte faerytale garnet fra DSA. Har aldri prøvd meg på hullmønster før, men har en bok full av mønstere så fant et jeg likte og bestemte meg for å prøve det ut på et par håndleddsvarmere. Dette mønsteret var superenkelt. Pyntet til slutt med heklet kant, perler og silkebånd. Synes de ble veldig søte! Og jeg virkelig elsker dette garnet!


søndag 11. april 2010

Sukkersøt nummer 2

Da ble det en bukse til av dette garnet. Denne er også str 6-12 måneder.
Det er mange som vil ha disse fargene, men jeg får ikke tak i mer av den mørke rosa her oppe da jeg kjøpte det på et sluttsalg. Så hvis det er flere som vil ha sånn bukse må man enten betale litt ekstra for at jeg skal bestille et lignende garn fra danmark eller så går det an å sende meg garn om man får tak i det selv. Bare vær obs på at dette er dyrt garn når det kjøpes på fullpris! :)



fredag 2. april 2010

Håndleddsvarmere

Da er jeg ferdig meg et lite prosjekt mellom alle monsterbuksene, disse skal være en gave til mamma sammen med et lykkearmbånd som jeg skal lage når jeg har fått i meg litt lunsj :) Aldri heklet før, men etter et par timer testing ved hjelp av garnstudio sin hekleskole ble det da til noe hvertfall! Skulle absolutt ha kant og blomst på, så da måtte jeg teste litt. Strikket i Bris garn, kjempemykt!