Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!
Followers

fredag 30. april 2010

Hello kitty

Da har jeg strikket en Hello kitty lue til ei lita jente i USA som nettopp har fått konstantert kreft.  Hun er bare 3 år gammel og skal gjennom 25 uker med cellegift. jeg vet ikke hvem de er, men jeg leste et innlegg fra moren hennes at hun ønsket seg hello kitty lue til å ha på når hun mister håret, så jeg har strikket en liten lue til henne! Den er nå på vei til dem i posten sammen med en liten hello kitty baby dukke :) Jeg håper hun får brukt den helt til den er for liten.

Edit: Nederst er det nå bilde av jenta som har motatt lua si! Hun klarer ikke å smile ordentlig pga såret etter operasjonen, men hun ble veldig glad for både lua og den lille hello kitty dukken jeg sendte :)Og her er bilde av jenta som fikk lua! Dette er like etter operasjonen hennes i juni 2010.


Og her er et bilde fra februar 2011! Lua kommer godt med og jenta har det veldig fint! Håper alle vil krysse fingrene for at det fortsetter sånn for henne! :)
4 kommentarer:

 1. Dette var ei TØFF lue. Har du en oppskrift på den som du vil dele?
  Ta gjerne en tur inn i bloggen min for å kikke.
  http://tomle-tone.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Sorry....fant oppskriften. Utrolig tøff lue uansett. Den skal jeg prøve meg på.

  SvarSlett
 3. Takk, takk! Skal ta en titt på bloggen din også! :) Lykke til med luen!

  SvarSlett
 4. Flott lue til ei flott lita prinsesse! Det måtte varme dem som fikk lua..... Godt det fins mennesker som bryr seg!:)

  SvarSlett