Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!
Followers

tirsdag 28. desember 2010

Litt diverse

Har nå strikket litt mer og babytøyet er kommet frem til mottaker så da legger jeg det ut her nå. Babysettet og pannebåndet burde vel egentlig vært blogget om før julegavene, men det får gå ;)

Babysett i Bambino babyull til Yasmine's faddere i Tyskland. De fikk en liten gutt ved navn Justin i Oktober! De ønsket seg tilbehør til settet jeg strikket tidligere med monsterbukse og jakke, og det fikk de jo selvsagt!

Lua er Gro's djevellue, sokkene er etter oppskrift på hekleogstrikkeoppskrifter.com og skjerfet og vottene er improvisert. Som alltid er det min gamle dukke som er modell!


Calorimetry pannebånd til meg selv! Strikket i Posh yarns Rebecca i Illustrious. 
Beklager dårlig bilde, men det var det jeg fikk til ;)


Og disse herlige fingerløse vantene! Dette er mitt første prosjekt hvor jeg har strikket mønster og det gikk veldig bra! Oppskriften er Marvelous Mitts og de er strikket i Wollmeise 100% Merino i Der letzte versuch og True love, samme som Aestlight sjalet mitt. 
Har enda ikke fått blokket dem fordi jeg bruker dem hele tiden, så bildene er av ublokkede vanter! Lyset ville ikke samarbeide med meg da jeg tok bildene, så de er ikke veldig bra. Jeg får bytte dem ut etter at de er blokket ;)


1 kommentar:

  1. Fin blogg du har...
    Skvatt litt når jeg så dukken, den er tro kopi av min gamle dukke, også brukt som strikkemodell :)

    SvarSlett