Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!
Followers

mandag 25. oktober 2010

Enkelt men effektivt sjal

Strikket et lite skuldersjal forrige uke, i forholdsvis tykt superwash ullgarn. Veldig raskt og enkelt prosjekt når man ikke har så mye tid på seg, men veldig pent! Klarte dessverre å glemme et kast i den nederste hullraden som irriterer meg noe innmari, men jeg håper at mottakeren ikke plages for mye med det da jeg ikke så det før jeg hadde felt av :|
Strikket på pinne nummer 6 med utgangspunkt i denne oppskriften: Simple yet effective shawl
Kanten nederst er tatt fra dette sjalet: 22.5 degrees


6 kommentarer:

 1. Det var et fint sjal! Ser hvor kastet mangler, men hadde du ikke skrevet det tror jeg neppe jeg hadde lagt merke til det.

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Og vi får håpe mottakeren er enig i at det ikke synes så godt at det gjør noe :D

  SvarSlett
 3. så utrolig mye fint du har her! Den kattesenga likte jeg.. tror jeg må lge et par sånne til pusene mine:) Kansje vi får sofaen i fred da:P
  -Happymamma.blogg.no-

  SvarSlett
 4. Tuuusen takk for det fantastiske sjalet!! :))
  Og litt skjønnhets feil gjør ingenting!! :)) jeg la faktisk ikke merke til det før jeg leste på bloggen for en stund siden :))
  Men glemte å legge igjen kommentar til deg ! men bedre sent enn aldri? ;)
  Uansett,jeg er kjempe glad for sjalet! og det kom veldig godt med nå i høst kulden! og igjen tusen tusen takk for hele gaven! :)) Midt i blinken rett å slett :))
  Stor klem fra meg :))

  SvarSlett
 5. Så glad for at du liker sjalet og de andre gavene :D Det var gøy å velge ut ting til deg, og selvsagt enda bedre når det faller i smak! Håper du får masse nytte av sjalet fremover!

  Klem

  SvarSlett