Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!
Followers

onsdag 22. september 2010

Blondeskjerf

Endelig er blondeskjerfet ferdig! Dette har ligget uferdig lenge, men gjorde det ferdig for et par uker siden. Fikk bare ikke tatt bilder før nå. Elsker garnet og mønsteret, men garnet blokket dårlig, så det ble ikke som forventet. Men det blir nok brukt uansett ;)

Oppskrift finner du her:
Branching out4 kommentarer:

 1. Nydelig skjerf! Hvilken oppskrift har du brukt?

  SvarSlett
 2. Så helt nydelig ut! Takk for besøket i bloggen min :) Søk på Pixie for å finne lua. Jeg har satt oppskrifta litt sammen og tilpasset den diverse garn, pinner og slikt. Har ikke fått skrevet ned hva jeg gjør enda :) Alt er bare i hodet :)

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar! Jeg hadde tenkt å strikke vanlig pixielue, men denne er jo så mye mer praktisk nå i vinter! Fant en oppskrift på Pixielue med hals så da skal jeg få laget en sånn til vesla :)

  SvarSlett
 4. Pingpong: Takk for det! Jeg har visst helt glemt å svare deg og å legge inn oppskriften! Skal endre på innlegget nå å legge inn oppskriften :)

  SvarSlett