Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!
Followers

tirsdag 16. mars 2010

Bestillingsinformasjon

JEG TAR IKKE IMOT FLERE BESTILLINGER FOR ØYEBLIKKET.
***************************************************************************************************************

Hvis du ønsker å bestille bukser eller andre strikkede ting, så send meg en epost på mazterpill@gmail.com.

Jeg trenger å vite hvilken størrelse du ønsker, om det er til gutt eller jente og hvilke farger du vil ha. Du må velge minimum to farger og maks fire. Gi meg beskjed om hvilken farge som skal være grunnfarge, munn/stripefarge og eventuelt tredje og fjerde stripefarge. Jeg vil finne farger som er så like som mulig etter dine ønsker.
Buksene strikkes i 100% ull med mindre du ønsker noe annet (for.eks. bomull, alpaca etc). Vær obs på at det kan bli et tillegg i pris om du ønsker et dyrere garn eller en farge jeg ikke får tak i fra det garnet jeg vanligvis bruker. Jeg kjøper ofte garn på salg, så mye av garnet jeg bruker er dyrt garn, derfor kan det hende jeg ikke får tak i samme fargen til samme pris senere. De fleste buksene er strikket i dobbel tråd babyull av 100% merino, så fremt jeg får tak i fargene i denne typen garn.

Ønsker du andre ting brodert på buksa (dyr, biler etc) så koster dette bittelitt ekstra avhengig av hva du ønsker, og det er noe begrenset hva du kan få.

Jeg kan også strikke andre ting enn monsterbukser, send meg en epost med oppskrift i så fall. Det er ikke alle strikketeknikker jeg mestrer så jeg kan ikke love at jeg kan si ja til alt.

Vær obs på at ventelisten til tider er lang!!

Priser på Monsterbukser:

  • Størrelse 6-12 måneder: 450kr + porto
  • Størrelse 1-2 år: 500kr + porto
  •  Størrelse 2-3 år: 550kr + porto
  • Størrelse 3-4/5 år: 650kr + porto

For større størrelser avtales prisen på e-post.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar